La modă

Dacia Jogger Hybrid a intrat în producție de serie

La uzina de la Mioveni a celor de la Dacia a început fabricaţia de serie a modelului Jogger Hybrid 140, a anunțat miercuri compania Renault Group.

Primul vehicul cu tehnologie hibridă produs sub sigla Dacia este un exemplar de culoare Gri Schiste, cu 7 locuri, aparţinând nivelului de echipare Extreme +.  ”Ilustrând perfect poziţionarea mărcii Dacia, Jogger Hybrid 140 este cel mai accesibil vehicul de familie cu propulsie hibridă de pe piaţă, dispunând de un spaţiu interior generos şi de echipamente esenţiale. Modelul beneficiază de expertiza Renault Group, oferind o tehnologie modernă care asigură un demaraj sistematic în mod 100 % electric şi un cuplu motor disponibil imediat, care permite accelerări energice”, precizează compania în comunicatul emis cu această ocazie.

Autonomia versiunii Jogger Hybrid 140 este de peste 900 km (în ciclu mixt omologat WLTP). Bateria de tracţiune dispune de o garanţie de 8 ani sau 160.000 km iar prețul unui model Jogger Hybrid 140 pleacă de la 20.900 de euro. 

Fabricat în exclusivitate la Uzina de la Mioveni, modelul Jogger a fost deja produs în aproape 80.000 de exemplare, din care peste 90% au fost exportate, în principal pe pieţele Europei Occidentale.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: