Politică

Cum ne anunță politicienii că a venit sfârșitul CE Oltenia

Președinții PSD și PNL din Gorj s-au atacat astăzi în comunicate de presă, având ca temă sfârșitul Complexului Energetic Oltenia.

“Ordonanța care pune prima lopată de cenușă peste Complexului Energetic Oltenia este cea mai elocventă dovadă că această entitate are zilele numărate”, a scris pe pagina de socializare președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

“Corul bocitoarelor de la PSD Gorj, în frunte cu cei mai luminoși și senini, Mihai Weber, Claudiu Manta și Cristian Rujan, jelește în spațiul public că se pierd mii de locuri de muncă după decizia guvernului de a scoate din exploatare grupurile 3 Rovinari și 7 Turceni mai devreme cu trei luni decât s-a stabilit”, a transmis PNL Gorj, partid condus de senatorul Ion Iordache.

“Parada ieftină s-a terminat! Am înțeles cu toții ce priorități aveți și cât de preocupat sunteți de binele județului”, a replicat Weber.

„PSD Gorj este un partener mincinos, iresponsabil și inconsecvent care una spune în spațiul public, alta votează și altfel se poziționează în Parlament”, transmite Iordache. 

Și au tot mestecat cuvinte pe care le găsiți pe paginile lor de socializare, dar să aveți niște lămâi la îndemână.

 

Vizualizări: 2,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: