Eveniment

Cum a vrut un gorjean să recupereze banii pierduți la jocurile de noroc

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat și reținut marți, pentru 24 de ore, un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bâlteni. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. 

Conform oamenilor legii, tânărul a pierdut o sumă importantă de bani la aparatele de tip slothmachine de la o sală de jocuri de noroc de pe raza comunei Bâlteni. Supărat că a rămas fără  acei bani, a mers, luni, la sala de jocuri și l-a amenințat pe patron, cu scopul de a-i recupera. A fost însoțit de alți doi tineri, de 25 și 32 de ani, din Rovinari, respectiv Bâlteni.  ”Astfel, prin amenințarea cu un obiect contondent, bărbatul ar fi încercat recuperarea sumei de bani de la administratorul societății, însă, nu a reușit, părăsind localul public împreună cu cei doi bărbați. Ulterior, cei trei au fost identificați de polițiști”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: