Social

Cu ce sume sunt premiați olimpicii din Târgu Jiu!

Primăria Târgu Jiu a aprobat acordarea unor premii în bani pentru elevii și profesorii care au avut performanțe deosebite la olimpiadele naționale și internaționale din acest an.

Primăria Târgu Jiu va aloca peste 180 de mii de lei pentru a premia olimpicii și profesorii lor. Cei mai mulți bani vor merge către elevi și profesori de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, respectiv 100 de mii de lei.

Vor mai fi premiați elevi și profesori de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru”, Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, Colegiul Național „Spiru Haret”, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”.

Premiul I va fi în valoare de 5.000 de lei net. Premiul al II-lea, 4.000 de lei. Premiul III, 3.000 de lei și mențiunea va fi premiată cu 1.000 de lei.  

Cei care au mers la olimpiada națională de creativitate și au obținut mențiune vor primi 7.000 de lei. Medalia de aur la nivel internațional va fi premiată cu 5.000 de lei, cea de argint cu 4.000 de lei, iar cele de bronz cu 3.000 de lei.

Premii de 10 mii de lei vor primi și elevii care au luat nota 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat.  Aceștia provin de la Colegiul „Tudor Vladimirescu”, Colegiul „Ecaterina Teodoroiu”, Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” și Colegiul Național „Spiru Haret”.

Vizualizări: 740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: