Ultima oră

CSM Târgu Jiu, debut oficial în noul sezon baschetbalistic

Echipa de baschet masculin seniori a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul oficial în noul sezon baschetbalistic din România. Prima competiție în care evoluează baschetbaliștii gorjeni este Cupa României. CSM Târgu Jiu merge la Pitești, acolo unde se dispută meciurile din Grupa A, din prima fază a Cupei României. 

Grupa A a fost deschisă vineri, 15 septembrie, de duelul FC Argeș Pitești – Rapid București.

CSM Târgu Jiu va juca primul meci oficial din acest sezon, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 19.00, contra Rapid București. La capătul unei săptămâni intense la antrenamente, Dimitrius Underwood, venit la Târgu Jiu în vara acestui an, este încrezător în șansele echipei din Târgu Jiu.

Baschetbalistul american consideră că mai este de lucrat la relațiile de joc, dar că echipa din Târgu Jiu are potențial și se poate lupta cu cele două echipe din grupă. În ceea ce privește primul adversar din grupă, Rapid București, Dimitrius Underwood urma să afle mai multe detalii după vizionarea de la ședința tehnică. 

Dimitrius Underwood, CSM Târgu Jiu: ”Am terminat bine ultima săptămână de pregătire și sunt încântat că încep și meciurile oficiale. Știm că ne așteaptă două meciuri grele, dar mergem cu dorința de a lega și mai mult relațiile de joc dintre noi, de a reuși acea chimie în teren. Echipa în care joc este o echipă talentată, cu potențial, are deja câteva conexiuni bune în jocul său. Așa că merg destul de încrezător”.

În ultimul meci din Grupa A, CSM Târgu Jiu va juca duminică, 17 septembrie, de la ora 19.00.

 

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: