pamFLEȚI

Cristian Tudor Popescu, atac la susținătorii medicului Flavia Groșan. Omul e daună totală!

Nu doar medicul Flavia Groșan este supus unui linșaj mediatic în această perioadă, ci și susținătorii acestuia. Jurnalizdul Cristian Tudor Popescu le-a numit pe persoanele care cred în tratamentul simplu propus de acest medic pneumolog că sunt „maglavite”. 

Limbistul pluseriștilor (pardon) lingvistul pluseriștilor este unica creatură care se erijează în atotștiutor! Dacă se discută despre fotbal... el susține că poate face un stop și pe lobul urechii. Dacă au spus ăia de la NASA că în 2031 aduc prima bucată de rocă de pe Marte, el susține că acolo și-a petrecut revelionul și a adus deja o rocă, înfiptă-n dos. Dacă se discută politică... omul este mai supozitor decât supozițiile care-i trec prin mintea lunecoasă. Dacă tot suntem în "pandemia vieții", nu avea cum să nu își etaleze și veleitățile de medic. Nu? 

Cum iasă un doctor din tiparul trasat de "creatorii pandemici'', cum este făcut praf și pulbere. Unde? În special la postul ce-l are ca invitat, post ce propagă doar panică. Mă refer la postul în care se poartă mască și când prezentatorul este singur în platou. Mai, mai să credem că-i musai să purtăm mască și când ne-o tragem cu nevestele.

Revenind la klingonianul șef, aflăm că îl deranjează cei care o consideră pe Flavia Groșan „erou național” sau „zeiță” și i-a atacat dur doar pentru că au altă părere decât cea pe care o promovează el la Digi24. “Cum aș putea eu să numesc aceste persoane? Le-aș numi „maglavite”. Ce avem aici este un Maglavit perfect (...). E șarlatanie, evident”, a spus Cristian Tudor Popescu. 

Păi, băi, supozitor prăjit la cap, subsemnatul nu o vede pe Groșan nici zeiță și nici erou național, dar înțeleg trăirea pacienților dumneaei care o venerează. Îți spune asta unul care a trecut prin "virusul corporatist", unul care a mers pe mâna unui medic specialist, tratat pe o schemă simplă și eficientă. Îmi cer iertare că nu am preferat "protocoalele", dar m-am gândit eu, așa..., că la noi, pământenii, reacțiile organismelor nu se aseamănă, asta fiind valabilă doar la "cyborgi". Tu, geniule, faci obiectul. Noi, nu!

Pe final nu aveam cum să nu remarc momentul în care CTP a mers până acolo încât a sugerat că Flavia Groșan are afecțiuni psihice: “Și eu am o înțelegere și compasiune mare pentru oamenii cu afecțiuni psihice. Viața a făcut să văd mulți. Poate să aibă așa ceva dânsa”. Senzațional! Câtă compasiune emană supozitorul asudat... câtă grijă pentru semenii care nu-i seamănă... câtă jigodeală!

Sincer, la CTP nu mai este cazul de psihiatru, cred că și pe un tester auto, dacă îl punem, dă daună totală!

 

Vizualizări: 5,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: