Social

Creșă ultramodernă într-o comună din Gorj. Vezi stadiul proiectului!

Unul dintre proiectele îndrăznețe ale comunei Bălești prinde contur. S-au făcut pași importanți pentru construirea creșei de aproape două milioane de euro. Proiectul este finanțat prin Compania Națională de Investiții și urmează să găzduiască nu mai puțin de 40 de copii. 

Proiectul vine în sprijinul tinerilor părinți din comuna Bălești care vor avea posibilitatea să își lase copiii la creșă cât timp ei vor fi la serviciu. De altfel, primarul localității a afirmat că o astfel de investiție ia fost solicitată, în repetate rânduri, de localnici. 

”În județul Gorj, noi am fost sigura localitate din mediul rural care a obținut finanțare prin Programul Creșe pentru România. O să construim o creșă în satul Ceauru. Am semnat chiar și amplasamentul pentru lucrarea respectivă, urmează să debutăm cu șantierul. Lucrurile au demarat greoi deoarece au fost blocaj în cadrul Companiei Naționale de Investiții cu privire la liniile de finanțare. Am înțeles că s-a rezolvat problema respectivă și că se vor debloca lucrurile, începând cu luna februarie. Așadar, venim și cu o creșă în comuna Bălești, care va fi amplasată în satul Ceauru, în vecinătatea grădiniței din zona respectivă. Tot prin intermediul Companiei Naționale de Investiții avem încă un proiect pe ramura aceasta de învățământ, o grădiniță nouă, în satul Cornești, pe vechiul amplasament al Școlii Primare din vatra satului Cornești”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

 

Vizualizări: 1,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: