Eveniment

Accident cu victime și șofer beat

Un bărbat de 53 de ani, din comuna gorjeană Fărcășești, care conducea joi un autoturism pe DN 66 Rovinari, din direcția Turceni - Târgu Jiu, la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din județul Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

 

“În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 41 de ani din județul Suceava, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medical pentru efectuarea de investigații de specialitate”, a comunicat IPJ Gorj.

 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând un rezultat negativ pentru bărbatul din județul Suceava.

 

În ceea ce îl privește pe conducătorul auto din localitatea Fărcășești, etilotestul a indicat o concentrație de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Find condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, bărbatul a refuzat.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuz de recoltare probe biologice și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

 

Vizualizări: 2,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: