Politică

Crede că Ciucă este vinovat de exodul primarilor liberali către PSD

Sute de aleși locali ai liberalilor din toată țara au anunțat în ultimele săptămâni că vor candida din partea social democraților la viitoarele alegeri. Acest lucru îl nemulțumește pe fostul lider al PNL Gorj, Dan Vîlceanu, care îi vede vinovați pe cei din conducerea centrală a partidului, dar și pe președinții de organizații județene.

La Gorj, formațiunea condusă de Ion Iordache, a pierdut primari de municipiu, oraș și comune, iar în acest ritm, formațiunea politică riscă să intre cu doar 2-3 primari pe liste la alegerile locale.

Majoritatea celor care au plecat din PNL Gorj și-au declarat nemulțumirea față de modul în care Iordache a înțeles să conducă partidul, iar mulți dintre ei au spus că a confundat societatea pe care a condus-o cu organizația politică.

 

„Nicolae Ciucă este ajutat să rămână președintele PNL de către cei de la PSD și asta poate să o spună orice om politic sau analist politic. De asta s-a și mers cu liste comune pentru ca să nu se vadă rezultatele de la alegerile europarlamentare pentru că ar fi însemnat demisia domnului Ciucă. Ei acceptă să rămână fără primari pentru că le pleacă prin toate județele iar acest lucru este o problemă pe care o au președinții noștri de organizații pentru că ei ar fi trebuit să fie apărați de conducerea centrală și nu îi sprijină nimeni. Deci, în momentul în care încep să plece primari, conducerea centrală ar fi trebuit să pună punct. Ori vă potoliți, ori ne rupem!”, a spus Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: