Politică

Promit o campanie electorală „curată”: „Noroiul nu te ajută să câștigi”

Mulți primari din Gorj promit o campanie curată. Fără atacuri la persoană ori jigniri. „Ei pot să mă înjure. Cetățeanul are cântarul și spune cine merită să fie primar. Eu nu o să vorbesc niciodată urât de cineva”, e promisiunea primarului din Drăguțești.  

 

Ion Dumitru Popescu va mai candida pentru încă un mandat la Primăria Drăguțești, dar spune că nu are nicio emoție. „Nu am absolut deloc emoții. Am scăpat de emoții acum câțiva ani. Aș fi avut dacă aș fi știut că nu am făcut nimic în acești ani. Toată lumea are dreptul să candideze. Eu nu o să vorbesc urât niciodată de cei care vor intra în această luptă. Dacă respect oamenii din comună, mă respect pe mine în primul rând. Pot să mă înjure, pot să spună cele mai urâte cuvinte despre mine. Îi aștept. Dar cetățeanul are cântarul și spune cine merită să fie primar”, a spus primarul din Drăguțești, Ion Dumitru Popescu.

 

Și primarul din Bălănești mizează pe o campanie electorală fără atacuri. „Eu nu am jignit nicio persoană, niciun contracandidat în campania electorală. Aruncarea cu noroi în contracandidați nu te ajută să câștigi. Discuții politice, dezbateri pentru proiecte, da. Nicidecum să spun ce a făcut X, ce a furat sau ce amantă are”, a declarat primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 1,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: