Politică

Primar: Domnul Iordache vine ca o mireasă care n-a văzut băieți

A fost mufat la banul public ani la rând și acum vine ca o mireasă care n-a văzut băieți niciodată! Așa îl descrie un primar din Gorj pe senatorul Ion Iordache care riscă să rămână singur în partidul pe care îl conduce. „Am înțeles că mai pleacă încă trei primari și atunci s-a ales praful de tot”, a declarat edilul din Drăguțești, Ion Dumitru Popescu.

 

Însă primarul din Drăguțești nu-și face prea multe griji despre soarta partidului pe care îl conduce Ion Iordache. La banii lui, își cumpără un nou partid, adaugă Dumitru Popescu: “Mai au patru, cinci primari. Am înțeles că mai pleacă încă trei. Dacă mai pleacă, s-a ales praful de tot. Ce le-au făcut acestor oameni de au plecat? Nu rămâne singur Iordache în partid. La banii lui, își cumpără un nou partid. Primarii care au plecat din PNL au plecat nemulțumiți. El a avut o mufă specială și a fost conectat la banul public și acum vine ca o mireasă care nu a fost curtată niciodată și e prima dată când a văzut băieți. Eu nu știu cine l-a spălat”.

În vizorul primarului a intrat și prefectul Iulian Popescu după ce l-a văzut că a furat startul campaniei electorale și mimează interesul pentru bunăstarea gorjenilor. “Eu zic că domnul prefect chiar s-a interesat de soarta gorjenilor de mic copil. Este o glumă! Mă întreb de ce atâția primari de la PNL pleacă la PSD. Așa ceva nu cred că s-a întâmplat în istoria politicii. Așa mare migrație nu s-a pomenit de când lumea. Nu am văzut atâta migrație de la un partid la altul de când sunt. Asta înseamnă că la conducerea acestui partid sunt oameni nepotriviți”, a mai declarat primarul din Drăguțești. 

 

Mai mult decât atât, primarul spune că prefectul nici măcar nu știe ce investiții se fac în județul pe care îl reprezintă. “Domnul prefect habar nu are de proiectele din județ. Noi avem un proiect să facem o platformă betonată. El nici nu știe că se fac astfel de investiții. A zis că nu e niciun proiect, dar ar trebui să se mai intereseze. Nu suntem așa înapoiați încât să nu facem așa ceva. Vom face o platformă betonată, cu containere pentru plastice, sticlă, container frigorific pentru animale. E un proiect de 50 de miliarde de lei și vine în sprijinul cetățenilor. Va fi selectat de noi gunoiul strâns de la oameni și, automat, se va reduce și prețul la gunoi în localitate”, mai anunță Ion Dumitru Popescu.

Vizualizări: 3,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: