Politică

Cosmin Popescu despre selecția de la CEO: Ministerul, AGA și CS-ul trebuie să dea o explicație!

Chiar dacă lucrurile par bătute în cuie și selecția pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia pare să nu aibă niciun impediment să nu fie validată, factorii de decizie de la nivelul județului trag încă un semnal de alarmă referitor la modul în care au decurs lucrurile. Nimeni nu înțelege cum au fost selectate doar trei persoane din totalul de 35 care și-au dorit un post călduț în cadrul unei companii care își dă ultima răsuflare. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, cere intervenția Ministerului Energiei, Adunării Generale a Acționarilor și a Consiliului de Supraveghere în acest caz.

„Selecția fost un bizară, chiar ciudată, ca doar trei candidați din 35 să fie selectați. Nu știu ce i-a determinat să ia această decizie. Ministerul Energiei, Adunarea Generală a Acționarilor, Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia trebuie să dea un punct de vedere. Nu știu în ce a constat interviul, știu că trebuia să fie unul de prezentare cu ce ai făcut și cu ce vrei să faci pentru companie”, a spus Popescu.

Președintele Consiliului Județean Gorj își pune semne de întrebare vizazi de numărul de persoane selectat să treacă în etapa următoare a interviului. „Am un semn de întrebare. De ce au fost aleși trei și nu zece, cinci ori niciunul? Cum au ajuns doar trei? Nu știu să vă răspund!”, a spus președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

35 de persoane s-au înscris pentru a obține un post în Directoratul CE Oltenia însă doar Dan Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu au fost selectați de firma de recrutare. Cei trei se regăsesc și în acest moment în structura de conducere a companiei energetice.

 

Vizualizări: 3,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: