Politică

Cosmin Popescu, despre lista pentru CJ: Vor fi și oameni noi

Social-democrații încă lucrează pentru definitivarea listei de candidați pentru Consiliul Județean Gorj. Ce se știe sigur e că pentru funcția de președinte va fi susținut tot Cosmin Popescu, iar acesta promite o campanie electorală fără atacuri. Mai spune Cosmin Popescu și că lista pentru Consiliul Județean va conține și oameni noi sau oameni care nu au mai făcut politică.

 

Întrebat la Radio Infinit cum crede că va decurge campania electorală, Cosmin Popescu a declarat că în ce-l privește, va fi o campanie fără atacuri și bazată de proiecte și soluții clare.

 

Lista de candidați pentru Consiliul Județean încă nu e gata, dar vor fi oameni noi, a mai spus Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj: „Nu am atacat niciodată. Va fi campanie pe discuții, soluții concrete, pe ce am făcut și ce vreau să fac. Cât privește lista pentru consilieri, vor fi și oameni noi pe listă, oameni care nu au mai făcut politică. O să prezint lista când va fi definitivată. Sunt oameni care ajută, fac multe lucruri. Trebuie crescuți oameni noi pentru că avem și noi o vârstă și peste câțiva ani trebuie să ne retragem. Sunt mulți tineri de calitate și trebuie atrași în zona politică, în zona administrativă. Trebuie să lăsăm ceva în urmă”.

 

Cât privește Primăria Târgu Jiu, Cosmin Popescu n-are emoții: „Marcel Romanescu va câștiga cu tot ce se spune pe la colțuri. El va arăta ce a făcut pentru municipiul Târgu Jiu. Marcel va fi câștigător. Eu mă gândesc la o majoritate simplă. Negocieri se vor purta”, a mai adăugat Cosmin Popescu.

 

Pentru alegerile de la Târgu Jiu, deja social-democrații au prezentat lista de consilieri locali. Va fi deschisă de Marcel Romanescu. Edilul e urmat de Alexandru Zaharia și viceprimarul Bogdan Bejinaru.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: