Eveniment

Copil de doi ani, răpit sub ochii bunicii

Un bărbat de 33 de ani, din comuna buzoiană Vîlcelele, a fost reţinut pentru lipsire de libertate, după ce a răpit de pe stradă un copil de 2 ani. Individul a intrat în vorbă cu micuțul, după care l-a luat în brațe și s-a făcut nevăzut. Totul s-a desfășurat sub ochii unei rude, care a crezut că individul este un vecin.

Potrivit polițiștilor, evenimentul a avut loc ieri, 25 iulie, în jurul orei 13.00, atunci când o femeie în vârstă de 57 de ani, din Râmnicu Sărat, a anunțat că nepotul său, de 2 de ani, a fost luat de pe stradă de către o persoană necunoscută.

În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, care au demarat cercetări pentru clarificarea situaţiei, înlăturarea oricărei stări de pericol şi luarea măsurilor legale.

"Din cercetări a reieşit că, în ziua respectivă, un tânăr a trecut prin faţa locuinţei bunicii minorului, moment în care copilul se afla pe drumul public, în prezenţa unei rude.

Bărbatul a luat copilul în braţe şi a plecat, fără încuviinţarea rudei acesteia. Tânărul a fost depistat la scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Vâlcelele.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal” , a transmis Biroul de presă al IPJ Buzău.

În cursul acestei zile, tânărul urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive.

Vizualizări: 5,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: