Eveniment

Băuți la volan, pe canicula asta

Căldura nu face casă bună cu alcoolul, iar când unii se mai urcă și la volan... lucrurile se complică. Este cazul mai multor gorjeni, care s-au ales cu dosare penale.

La data de 25 iulie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Runcu au depistat în trafic un bărbat de 37 ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism  pe drumul public din comuna Lelești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

 
În aceeași zi., polițiști din Turceni au prins un șofer de 43 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopșoru, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acesta s-a ales cu dosar penal.

 

Un alt bărbat, de 30 de ani, din localitatea Mătăsari, a fost prins în timp ce conducea pe strada Minei, din aceeași localitate, un vehicul neînregistrat în circulație și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a comunicat IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 1,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: