Eveniment

Șofer beat, pasageră la spital

O femeie de 32 de ani a ajuns ieri la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Runcu din județul Gorj. Șoferul, băut fiind, a intrat cu mașina în stâlp.

“Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 Runcu, din direcția Arcani-Runcu, pe fondul consumului de alcool și al neadaptării vitezei la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă, intrând in coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice și cu un autoturism parcat regulamentar”, a transmis IPJ Gorj.

Femeia a fost rănită grav. “Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat poliția.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

 

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: