Eveniment

S-a spânzurat la serviciu. Lucra la o instituție publică din Gorj!

Un salariat al Casei de Pensii Gorj a fost găsit spânzurat la serviciu. Bărbatul a fost găsit de colegi, care au alertat Poliția.

Mai multe echipaje de poliție sunt la fața locului. Bărbatul era în concediu, dar a plecat de acasă dimineața devreme. A mers în arhiva instituției, unde și-a pus capăt zilelor.

Din primele informații, este vorba de un bărbat de 54 de ani. 

actualizare: IPJ Gorj a deschis dosar penal. ”La data de 25 iulie a.c, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în incinta unei instituții publice din Municipiul Târgu-Jiu.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul bărbatului, în vârstă de 53 de ani.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Vizualizări: 2,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: