Ultima oră

Copil de 10 ani, prins la volanul unui autoturism

Un copil de doar 10 ani a fost oprit în trafic de poliţiştii dâmboviţeni, marţi după-amiază, acesta conducând un autoturism în care se mai afla alături de el, un alt copil de 11 ani. 

Polițiștii se confruntă din nou cu un caz în care minorii conduc autovehicule pe drumuri publice după ce s-a mai înregistrat un astfel de caz zilele trecute. 

Autoturismul condus de copilul de doar 10 ani circula pe raza localității Voia, acolo unde a fost oprit de către un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti. Polițiștii au avut surpriza să constate că șoferul era un minor în vârstă de 10 ani, din Voia, iar, în autovehicul pasager era un alt copil, de 11 ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere dar şi furt în scop de folosinţă, suspectând că mașina era furată.

În ultimele zile s-a mai consemnat un astfel de caz de minor la volan, în aceeaşi localitate, pe drumul judeţean 702A. Acolo polițiștii au oprit un autoturism condus de un copil de 12 ani, care plecase la plimbare cu maşina însoţit de alţi doi copii cu vârste de 13, respectiv 14 ani.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: