Eveniment

Cearta pentru pământ l-a adus în pragul pușcăriei

Un bărbat de 29 de ani din comuna gorjeană Licurici a fost condamnat la trei luni de închisoare cu amânarea executării, acuzația fiind de săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, la data de 27.02.2021, în jurul orelor 17.30, tânărul s-a întâlnit cu doi localnici, în timp ce se deplasau pe drumul public al satului Totea.

S-a iscat o discuție în contradictoriu legată de un teren agricol, care a degenerat în injurii şi ameninţări. Tânărul a fost condamnat pentru că, la un moment dat, a luat de pe marginea drumului o creangă “pe care a ridicat-o ameninţător deasupra capului, îndreptându-se spre persoana vătămată şi afirmând în acele împrejurări că o va lovi cu creanga în cap şi o va omorî”, după cum se precizează în rechizitoriu. 

În cele din urmă a intervenit cineva care a aplanat conflictul, dar tânărul va trebui să nu mai încalce legea în termenul de supraveghere de doi ani, altfel va ajunge în spatele gratiilor.

Vizualizări: 4,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: