Eveniment

Copil bolnav, bătut de părinți

Mama unui adolescent de 17 ani din Târgu-Jiu, cu afecțiuni medicale, a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii gorjeni, pentru rele tratamente aplicate minorului. Și tatăl vitreg al băiatului a fost reținut în cauză.

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, sâmbătă, de o femeie, despre faptul că, la data de 3 iunie a.c., nepotul său a fost agresat fizic de tatăl vitreg.

”Din cercetări, polițiștii au stabilit că un minor de 17 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, ar fi fost agresat fizic de tatăl său vitreg de 49 de ani, din orașul Tismana, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Târgu Jiu. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 49 de ani. Tot la aceeași dată, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertate. În continuarea cercetărilor, la data de 8 iunie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, o femeie de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, mama minorului, fiind bănuită de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal” transmite IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: