Eveniment

A dat de-a rupt stâlpul

Un șofer tânăr, cu semn de începător în parbriz, a intrat în această dimineață cu mașina în stâlp. S-a întâmplat în zona 9 Mai din Târgu Jiu, autoturismul BMW fiind complet avariat.

Din primele informații, nu sunt victime. Dar, cei de la fața locului spun că, dacă trag mașina, pică stâlpul. La câți piloți eșuați circulă prin orașul nostru, pentru a evita tragediile, musai să venim cu o soluție inedită. Punem stâlpii pe cabluri, nu cablurile pe stâlpi. Dar nici așa nu-i bine. Când se înfig cu mașina în cablu, pică stâlpul pe ei. 

În fine, greu de găsit o soluție, dar până una alta, tânărul va fi cel mai probabil acuzat de distrugere, la acest moment el fiind audiat de Poliție. 

actualizare: Un tânăr de 21 de ani s-a prezentat, joi, la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

„La data de 10 august a.c., la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a declarat faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, din direcția Romanești- strada Unirii, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu stâlp. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 30 de zile” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Vizualizări: 4,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: