Politică

Controale politice trimise peste patronii din Gorj

Proprietarii de hoteluri și restaurante din Gorj sunt terorizați cu controale de câteva săptămâni. Este o acțiune clară prin care o grupare politică încearcă să își subordoneze mediul de afaceri din Gorj.

Protecția Consumatorului a trimis echipe din alte județe, coordonate de Felix Manta, comisar din județul lui Virgil Popescu. Liberalului Virgil Popescu.

Ăștia nu vizează chioșcurile, ci marii oameni de afaceri, atâția câți mai sunt în județ. I-au călcat pe toți, au închis piscine, bucătării, hoteluri, patiserii. Totul pentru abateri minore. Ce urmăresc de fapt? Să îi cocoșeze pe afaceriști și să se erijeze apoi în salvatorii lor. Cred că își pot asigura astfel surse de finanțare și voturi.

Așteptăm reacțiile patronilor vizați de controale, suntem dispuși să le preluăm chiar și sub protecția anonimatului. Chiar dacă pare mai simplu să plătiți taxa de protecție, noi vă spunem că nu este așa. Ăștia nu au nicio limită, cei care vor să vă subordoneze, iar ăilalți nu sar să vă apere. Iordache, Weber, nicio reacție?

Vizualizări: 4,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: