Actualitate

Contract uriaș de salubrizare scos la licitație în Gorj

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor Publice de Salubrizare Gorj a scos la licitație un contract uriaș, estimat la 157.170.541 lei.

Este vorba de “Delegarea gestiunii activității de colectare și transport a deșeurilor municipale pentru un număr de 44 de localități din județul Gorj”, pentru o perioadă de 10 ani.

Firma care va câștiga licitația va asigura colectarea și transportul deșeurilor municipale pentru un număr de 44 de localități din județul Gorj: Albeni, Alimpești, Aninoasa, Arcani, Baia de Fier, Bălănești, Bengești – Ciocadia, Bîlteni, Borăscu, Brănești, Bumbești – Pițic, Bustuchin, Câlnic, Căpreni, Crasna, Crușet, Dănciulești, Dănești, Drăguțești, Fărcășești, Glgova, Godinești, Lelești, Logrești, Negomir, Plopșoru, Polovragi, Prigoria, Roșia de Amaradia, Samarinești, Săcelu, Schela, Scoarța, Stănești, Stejari, Stoina, Telești, Turcinești, Țînțăreni, Urdari, Vladimir, Țicleni.

Ofertele pot fi depuse până la data de 10 mai.

Licitația a fost lansată într-un moment în care se vorbește de dublarea facturilor de salubritate, ca urmare a închiderii pentru șase luni a depozitului ecologic de la Târgu Jiu.

În prezent, firma care asigură colectarea deșeurilor în aproape toate localitățile de mai sus este Supercom.

Vizualizări: 2,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: