Actualitate

Contract pentru mâncarea pe trei ani

Peste 4,1 milioane lei pune la bătaie conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie de la Dobrița, comuna Runcu, pentru hrana bolnavilor pe următorii trei ani. Unitatea medicală caută o societate care să asigure serviciile de preparare și livrare a mâncării pacienților proprii și organizează o licitație în acest sens. 

Spitalul va încheia un acord cadru, care va intra în vigoare începând cu 15mai , cu aplicabilitate până în 14 mai 2025. Acordul va cuprinde patru contracte subsecvente. Cel în baza căruia va fi asigurată hrana bolnavilor până la finalul anului are o valoarea maximă estimată de aproape 870 mii lei, fără TVA. 

Numărul de meniuri ce vor trebui livrate spitalului va fi în funcție de necesitățile unității medicale. ”Autoritatea contractantă estimează un număr maxim estimativ de pachete meniuri pe o perioada de 36 luni, astfel: Cantitate maximă estimativă de pachete meniu bolnavi TBC adulți- 87.600, Cantitate maximă estimativă de pachete meniu bolnavi regim diabet adulți -21.900. Cantitate maximă estimativă de pachete meniu bolnavi regim hepatită adulți- 21.900. Cantitate maximă estimativă de pachete meniu alți bolnavi adulți 109.500. Oferta financiară se depune pentru cantitatea totală maximă estimată”, se arată în anunțul de licitație. 

Firmele interesate pot depune ofertele până în data de 2 mai.

Vizualizări: 3,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: