Actualitate

Contestație admisă, probă de concurs reluată la Spitalul Județean

Candidații la postul de muncitor calificat III- telefonist la centrala telefonică, scos la concurs de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, vor trebui să susțină din nou proba interviu. Asta a decis conducerea unității spitalicești, după ce o candidată a depus contestație prin care a solicitat reanalizarea probei interviu. 

Două persoane au susținut, în data de 10 august, interviul din cadrul concursului organizat de unitatea medicală pentru acest post. O candidată a obținut la proba interviu 80 de puncte, iar cealaltă 74 de puncte. Contestația a fost depusă de aceasta din urmă. 

”Se reia procedura de desfășurare (proba interviu) a concursului pentru ocuparea unui post vacant de muncitor calificat III telefonist la Centrala Telefonică - Biroul Administrativ din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la emiterea prezentei dispoziții”, se arată în dispoziția dată vineri de conducerea spitalului. 

Proba interviu va fi reluată în data de 18 august. Conform conducerii unității medicale, candidaturile înregistrate la concursul a cărui procedură va fi reluată sunt considerate valide dacă persoanele care au depus dosarele își vor exprima în scris intenția de a participa din nou la reluarea probei interviu. 

  

Vizualizări: 1,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: