Actualitate

Consiliul Județean caută administratori pentru Parcul Industrial

Consiliul Județean Gorj organizează o selecție pentru numirea unui nou Consiliului de Administrație (CA) la Parcul Industrial Gorj. Conform statutului, forul de conducere este alcătuit din trei membri. Procedura de selecție se va derula în baza legii 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. 

Pentru două funcții de membru al CA de la Parcul Industrial de la Sadu sunt necesare, obligatoriu, studii universitare de licență absolvite în domeniul economic sau juridic, dar și experienţă în domeniul economic, juridic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puţin 5 ani. 

Pentru cea de-a treia funcție de membru al Consiliului de Administraţie, candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență în domeniul științelor inginerești, aceasta fiind tot o cerință obligatorie. De asemenea, trebuie să aibă și experiență în domeniul studiilor absolvite de cel puţin 5 ani.

Dosarele de candidatură se depun sau se transmit, până în data de 11 mai, ora 16.30, la Registratura Consiliului Județean Gorj. Dosarele care vor fi depuse până atunci vor forma lista lungă. 

”Candidaţii sunt eliminaţi de pe lista lungă în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut conform matricei profilului, până la limita a maximum 5 candidaţi pentru fiecare post de membru în consiliu, rezultând astfel lista scurtă. Candidaţilor aflaţi în lista scurtă li se comunică de către comisia de selecţie faptul că în termen de 15 zile de la data emiterii sau stabilirii listei scurte trebuie să depună în scris la autoritatea publică tutelară declaraţia de intenţie”, se arată în anunțul de selecție pentru noul CA de al societății comerciale ,,Parc Industrial Gorj” S.A. Bumbești-Jiu.

Selecţia finală a candidaţilor aflaţi în lista scurtă se va face pe baza de interviu. După finalizarea interviurilor, comisia de selecţie va întocmi un raport pentru numirile finale. În cazul Parcului Industrial de la Sadu, Consiliul Județean Gorj are calitatea de autoritate publică tutelară. 

În ultimii ani, din Consiliul de Administrație al Parcului Industrial au făcut parte Ion Gruescu,Constantin Peștișanu și Marian Pungan. 

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: