Actualitate

Final de mandat pentru un supraveghetor al CE Oltenia. Decizia AGA!

Decizie surprinzătoare a acționarilor CE Oltenia. În ședința ordinară din data de 14 aprilie, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) nu a aprobat prelungirea mandatului de supraveghetor în cazul lui Constantin Vlad, astfel că acesta își va încheia mandatul în curând. 

Acționarii au aprobat doar prelungirea mandatelor pentru patru din cei cinci membri ai Consiliului de Supraveghere propuși în această etapă, cărora le expirau mandatele în câteva zile. Astfel, Alexandru Marcoci, Vladimir Tanasiev, Mădălin Eftenoiu și Petre Georgescu vor mai rămâne încă cel puțin două luni la cârma CE Oltenia. ”Nu aprobă prelungirea duratei mandatului domnului Vlad Constantin în calitatea de membru al Consiliului de Supraveghere, data expirării mandatului fiind 20.04.2022”, se arată în hotărârea AGA. 

Constantin Vlad a fost numit în Consiliul de Supraveghere în decembrie 2021. Într-o ședință din a doua parte a lunii martie, acționarii au hotărât și prelungirea mandatelor cu 2 luni în cazul lui Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Mandatele celor doi vor expira în 25 mai. 

În cadrul ședinței din 14 aprilie, acționarii CE Oltenia au fost informați despre inițierea procedurii de achiziție a serviciilor unui expert independent pentru recrutarea de personal de conducere în vederea selecției membrilor Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. 

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: