Eveniment

Mașină străpunsă de bucăți de lemn. Copil rănit!

Un accident grav s-a produs luni dimineață, 11 iulie, în Moșnița Nouă, din județul Timiș. Un tânăr de 35 de ani conducea o autoutilitară și transporta lemn pentru construcții. Marfa nu a fost asigurată corespunzător, iar în mers, într-o curbă, s-a desprins și câteva bucăți de cherestea au trecut prin parbrizul unui autoturism al cărui șofer circula regulamentar în spatele autoutilitarei.

„Un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitară ce transporta cherestea în localitatea Moșnița Nouă dinspre Timișoara înspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurată corespunzător s-a desprins din autovehicul și câteva bucăți au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 27 de ani. În urma acestui incident, un băiețel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal, conform procedurilor, pentru vătămare corporală din culpă, potrivit tion.ro.

Vizualizări: 3,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: