antiVirale

Confruntare Niculina Stoican - Olguța Berbec, la Motru

Zilele municipiului Motru vor aduce mari artiști în al doilea municipiu al Gorjului. 

În perioada 27 - 29 mai vor fi spectacole cu Niculina Stoican, Olguța Berbec și Remus Novac, Emi Badea, Nina Predescu, Elisabeta Vasile, Vasile Ciobanu, plus câteva vedete din muzica ușoară.

Interesant este că Niculina Stoican și Olguța Berbec se întâlnesc într-o perioadă în care cele două sunt protagonistele celui mai mare scandal din muzica populară.

Olguța Berbec o acuză pe Niculina Stoican că i-a furat una dintre piese. Cântăreața a dat-o în judecată pe intrepretă și susține că i-a furat munca. 

„Nu este niciun secret, pur și simplu este vorba despre încălcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred în ele, le scot din sufletul meu și este inacceptabil ca altcineva să-și însușească această muncă. Consider că, în 2022, folclorul nu se mai culege de pe ulițele satului. Folclorul este bine gândit, proiectele sunt bine calculate, plătite cu bani, și trebuie să ne respectăm munca.

Îmi pare rău că suntem cumva în situația asta. Nu este un lucru care mă face fericită, dar nu este prima oară și atunci cred că lucrurile trebuie lămurite. Nu sunt de acord ca cineva sa-mi fure munca sau o fărâmă de emoție. Eu am fost foarte tolerantă cu cei care mă întreabă, cu dragă inimă dăruiesc gratuit melodii întregi tinerilor. Dar nu sunt de acord ca cineva să-l însușească, oricine ar fi acel artist și să afirme că l-a luat de la bătrâni.

(...) A trebuit să ajungem în fața instanței pentru a se hotarî autenticitatea. Nu este un proces de răutate, de invidie, pur și simplu trebuia lămurita problema asta”, a declarat Olguta Berbec, la Etno TV.

 

Vizualizări: 7,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: