Actualitate

Oportunitate de angajare la APIA Gorj 

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Gorj a scos la concurs două funcții publice. Este vorba de un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant, pentru Centrul local Hurezani, și un altul de consilier, clasa I, grad profesional superior, la centrul local Târgu Jiu. 

 

Posturile sunt cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore pe zi. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse la sediul instituției din Târgu Jiu, cel târziu în data de 4 iulie. 

 

Candidații la postul de la Hurezani trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, iar vechime nu se cere. În schimb, pentru postul de la Târgu Jiu, aplicanții trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, dar și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani.

 

Proba scrisă a concursului a fost programată pentru 18 iulie, iar interviul va fi susținut de candidați în cel mult cinci zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. 

Vizualizări: 1,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: