Actualitate

Concurs cu dedicație la Ambulanță?! Un singur candidat pe loc!

Omul și postul la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj! Cinci candidați și-au depus dosarele de concurs pentru un post de inginer, însă în urma selecției, doar o singură persoană va participa la probele următoare. Concursul pentru acest post vacant se organizează pentru a doua oară.

Reprezentanții SAJ Gorj doresc să angajeze o persoană pentru postul de inginer gradul II în cadrul Serviciului de Mișcare Exploatare Auto și Nave Sanitare, Atelier întreținere și Reparații Auto, Revizie Tehnică. La concurs s-au înscris cinci persoane, dar patru dintre ele au fost respinse la selecția de dosare pe motiv că aveau „lipsă pregătire în sănătate și securitate în muncă”, o cerință obligatorie.

Astfel, candidatul rămas în concurs se va prezenta fără prea mari emoții la următoarele probe. Conform calendarului de concurs, proba scrisă va avea loc în data de 3 noiembrie, iar interviul în data de 9 noiembrie.

Culmea, concursul pentru acest post a fost anulat, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, ca urmare a unei sesizări. Corpul de Control al prefectului de Gorj a depistat, în urma verificărilor, faptul că una dintre condițiile de concurs era restrictivă, respectiv pregătire în domeniul sănătății și securității în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor. Un astfel de curs avea doar unul dintre candidați, cum de altfel s-a întâmplat și acum, a doua oară.

 

Vizualizări: 9,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: