Social

Coadă pentru înscrierea la școlile de poliție

Zeci de tineri s-au adunat luni dimineața în fața Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pentru a se inscrie la şcolile de poliţie. 

În perioada 15 - 28 februarie 2021, între orele 10:00 - 14:00, se pot depune cererile de înscriere pentru concursul de admitere.

Candidaţii se luptă pentru ocuparea unui loc la urmatoarele instituţii de învățământ: Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr”, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” (în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei de stat).

Detalii cu privire la înscrierea candidaților,  desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe pagina de internet a inspectoratului, www.gj.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Admitere școli, https://gj.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-scoli/anunt-recrutare-admitere-scoli-agenti-de-politie-2021.

 

Vizualizări: 1,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: