Social

Gorjence vaccinate, apoi infectate

Două femei din Gorj au avut surpriza să afle că sunt infectate cu noul coronavirus, deși le-au fost administrate ambele doze de vaccin. Acestea lucrează la Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj și sunt testate din două în două săptămâni.

Au făcut a doua doză de vaccin acum zece zile, iar acum o săptămână au fost testate pozitiv. Cele două nu au simptome și sunt izolate la domiciliu.

Managerul de la „Victor Babeş” a explicat pentru presa centrală că vaccinul nu ne salvează de boală. „Am avut un coleg care a fost aşa de liniştit şi a zis: gata, acum sunt fericit, am pus armura pe mine, nu mai vine virusul! S-a pozitivat la două zile de la rapel, dacă vă vine să credeţi, şi stătea şi el mirat cum de a fost posibilă treaba asta. Da, este posibil şi nu trebuie să ne mire. Paza bună este şi vaccinul, dar paza bună este şi să te fereşti să te îmbolnăveşti”, a spus Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti.
Până duminică, 14 februarie 2021, ora 14.00, în Gorj s-au primit 22.043 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 19.935 persoane.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: