Actualitate

Probleme în cariere după ploile căzute în ultimele zile

Situație din ce în ce mai grea pentru angajații Complexului Energetic Oltenia în aceste zile. Ploile căzute pe raza județului Gorj le-au dat bătăi de cap minerilor care s-au văzut nevoiți să apeleze la bărci pentru a ajunge la pompe și scoate apa din cariere.

Situația s-a agravat însă în ultimele două zile, iar oamenii nu mai pot fi transportați cu mașinile la locurile de muncă din cauza nămolului și a zonelor inundate.

„Oamenii sunt obișnuiți cu astfel de condiții. E clar că mijloacele de transport nu au mai putut să ajungă la toate locurile de muncă și oamenii au fost nevoiți să se ducă pe jos pentru a putea să pornească utilajele și să-și desfășoare activitatea. Din cauza acestor căderi de precipitații, situația este una dificilă. Eforturile salariaților sunt extraordinar de mari din cauza condiților create de aceste ploi abundente și cred că, tocmai din acest motiv, guvernanții trebuie să se uite cu foarte mare atenție la ce înseamnă urgentarea aplicării Legii 197”, a spus președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

De luni vremea va fi însorită, dar vor trece zile bune până când lucrurile vor reveni la normal.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: