Eveniment

Femeia lovită de mașină plecase de la servciu 

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare accident de muncă mortal, după ce o femeie, în vârstă de 59 de ani, cu funcția de agent hidrotehnic, salariată a unui angajator din județul Gorj, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri pe raza comunei Telești. 

La momentul producerii accidentului victima se deplasa de la locul de muncă spre adresa de domiciliu, a precizat ITM Gorj. 

Femeia a fost lovită de un autocamion când încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis deși, la câțiva metri distanță, se afla o trecere de pietoni. Femeia a fost resuscitată zeci de minute, însă în zadar. Medicii s-au văzut nevoiți să constate decesul.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Telești, din direcția municipiului Târgu Jiu către municipiul Motru, a acroșat o femeie de 50 de ani, din comuna Telești care s-ar fi angajat în traversarea drumului. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Gorj care a efectuat manevre de resuscitare, ulterior constatând decesul femeii”, a anunțat IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Vizualizări: 7,756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: