Politică

Prunariu, reacție dură după reținerea lui Cârciumaru

Fostul lider al Pro România Gorj, Mihai Prunariu, reacționează după reținerea lui Florin Câciumaru pentru 24 de ore, în baza unei acuzații minore.

“Reținerea pentru 24 de ore a lui Florin Cârciumaru pentru fapte minore (nu de corupție sau cu violență) ne demonstrează încă o dată că suntem republica procurorilor, a statului paralel, a abuzurilor și a mofturilor unora care se cred mai presus de lege”, a scris Prunariu pe pagina de socializare.

Acesta spune că cei care nu vor reacționa astăzi vor deveni mâine victime. “Nu vreau să trăiesc într-o astfel de țară, la cheremul celor care se cred "dumnezei". Am trecut printr-o experiență asemănătoare, când Viorel Caragea se lăuda că mă reține 24 de ore. Dacă noi vom tăcea, vom deveni la rândul nostru victime, mai devreme sau mai târziu. Pe vremea lui Ceaușescu, ascultam Europa Liberă și spuneam bancuri cu "tovarășul", nu vreau ca acum să-mi fie teamă că mă poate lua cineva de pe stradă, fără probe temeinice, nelegal. Sunt Mihai Prunariu, sunt liber să vorbesc și să protestez împotriva abuzurilor de orice fel”, se mai arată în mesajul lui Prunariu.

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost reținut luni pentru 24 de ore, de procurorul Lavinia Ilie, pentru mărturie mincinoasă, în legătură cu spălarea cu jet de apă a operelor lui Brâncuși acum nouă ani!!! O acuzație atât de trasă de păr, încât a fost clar că fostul primar va fi pus în libertate.

Vizualizări: 2,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: