Social

CNTV își felicită absolvenții de 10

Medii de zece la Bacalaureat, la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu. Unitatea școlară și-a prezentat pe pagina de socializare absolvenții de 10.

"Alexia Elena Ciopănoiu (12G) – sensibilă, extraordinar de talentată, creativă, olimpică națională la limba și literatura română, dedicată mereu școlii sale, iubită de colegi și admirată în egală măsură de profesori, eleva noastră de 10!

Alexandru Ștefan Ișfan (12A) – olimpic internațional la fizică, elev de 10 dintotdeauna, pasionat de cunoaștere, extraordinar de inteligent, apreciat de o școală întreagă, viitor medic de excepție!

Mihai Alexandru Bratu (12A) – 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Olimpic medaliat la competiții internaționale de Lingvistică și Geografie, cel mai bun olimpic al României din toate timpurile la disciplina Lingvistică, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori, cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu, elevul nostru de aur!", se arată în postare.

54 de candidați care au susținut examenul de Bacalaureat 2023, sesiunea iunie-iulie, au obținut media 10, potrivit rezultatelor publicate de Ministerul Educației. Sunt cele mai puține medii de 10 din ultimii 10 ani. Anul trecut, la nivel național, au fost 222 de medii de 10.
În București, 5 candidați au luat media 10 la examenul național de Bacalaureat. Anul trecut, în Capitală au fost 34 de medii maxime.

Vizualizări: 1,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: