Actualitate

Clubul Pandurii rămâne fără asociați

Judecătoria Târgu Jiu a acceptat cererea Complexului Energetic Oltenia, Consiliului Județean Gorj și Consiliului Local Târgu Jiu, privind ieșirea din asocierea de la clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

“Admite cererea de modificare a Statutului Asociației Clubul Sportiv Pandurii -Lignitul Tg-Jiu, formulată de persoana împuternicită Șerban Daniela. Ia act de modificarea statutului Statutului Asociației Clubul Sportiv Pandurii -Lignitul Tg-Jiu în sensul renunțării la calitatea de membru asociat de către Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., Unitatea Administrativ Teritorială -Județul Gorj și Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, potrivit Hotărârii nr.2 din 10/05/2021 a Adunării Generale a Asociaților și a procesului verbal al Adunării Generale a membrilor asociației din 10/05/2021”, se arată în decizia Judecătoriei Târgu Jiu din 1 martie, care este cu apel.

Pandurii ar putea rămâne un singur asociat, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, urmând să primească alți asociați pentru a funcționa legal, numărul minim fiind de trei.

În aprilie este așteptată și o decizie legată de ieșirea din insolvență a clubului, după patru ani de reorganizare.

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: