Politică

Ciolacu și-a tratat familia de Covid cu medicamente luate de la tarabă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că mai mulți membri ai familiei sale au avut Covid 19 și s-au tratat cu antivirale de la o persoană care „le aducea din Moldova”. Liderul recunoaște că o asemenea situație este „inacceptabilă” și dă vina pe proasta organizare a autorităților.

„Am avut toţi nepoţii, iubitele nepoţilor, au avut toţi Covid, frate-miu, cumnata… Iertaţi-mă, am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă! Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate”, a declarat Marcel Ciolacu.

 Preşedintele PSD a precizat că este vorba despre medicamentul Arbivir. Întrebat dacă a fost eficient, a răspuns: „Bineînțeles, le-au luat din prima zi”.

În bazarul din Suceava se vând ”la kilogram” antivirale anti-Covid aduse din Ucraina, pe care oamenii le iau pentru a se trata singuri acasă. ”Din ţară se filmează cu camere ascunse că la Suceava te duci şi găseşti la tarabă, la kilogram, medicamente”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, potrivit căruia este „o situație gravă” și a cerut discutarea acestei probleme în celula de criză a județului.

Din păcate, în farmaciile din România nu există medicamente anti-Covid nici la aproape doi ani de la începerea pandemiei.

Vizualizări: 1,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: