Actualitate

Câți bani face Transloc din reclamele de pe exteriorul autobuzelor 

Conducerea Transloc, operatorul de transport local din Târgu Jiu, a aprobat nivelul chiriei practicate pentru cei care vor să-și facă reclamă folosind spațiile exterioare ale mijloacelor de transport în comun ale societății. Tarifele diferă în funcție de marca mijlocului de transport solicitat. 

Astfel, a fost aprobată perceperea unei chirii de 200 euro, fără TVA, pe lună, pe mijloc de transport în comun, pe o perioadă contractuală de minimum un an, pentru închirierea spațiilor exterioare pe mijloacele de transport marca Eurobus Diamond, pentru purtarea de module publicitare autoadezive. 

În cazul mijloacelor de transport marca Scania, Man și Van Hool ale operatorului de transport în comun din Târgu Jiu va fi percepută o chirie de 110 euro pe lună, fără TVA, în aceleași condiții ca și în cazul celeilalte mărci. 

Administratorii societății au stabilit ca pentru perioadele mai mici de 12 luni, indiferent de marca mijloacelor de transport, Transloc va percepe la începutul contractului suma de 200 euro, fără TVA, pentru reabilitarea exterioară a spațiilor folosite la purtarea modulelor publicitare exterioare autoadezive. 

Vizualizări: 1,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: