Actualitate

Cine minte? Sindicaliștii, administrația sau toți la grămadă!

Pseudoliderii de sindicat care se bat cu pumnul în piept prin fața Prefecturii pentru drepturile oamenilor, nu (?), nu știu cum să mai epateze în această perioadă pentru a intra în grația liderilor politici. 

197=0, determinați=Minprest sau acasă, CEO=închidere după 2026.

Totuși, REPREZENTANȚII SALARIAȚILOR sar în blincher mai rău decât știuca, cel puțin de fațadă. Adică, ei, oneștii care au zbierat pentru o lege pe care nu o pune nimeni în practică, dau acum asigurări că nu o să fie concedieri în CEO. 

Ca să vedeți penibilul situației vă invit să căutați ce zice Jan Popescu, apoi, facem un transcript mai jos cu președintele sindicatului din care face parte. 

Pe scurt, Jan Popescu zice că o să fie concedieri la CEO, cam pe 1 iulie, Gabriel Căldărușe exclude acest lucru. Eu sunt distanțat de fenomen, nu iau bani de la CEO și nici nu-mi desfășor activitatea pe acolo, dar, totuși, care minte? 

„Exclus așa ceva! Este foarte posibil ca ordonața să fie modificată (n.r. Ordonanța Austerității). Noi am ținut legătura cu parlamentarii de Gorj și chiar o să fie un amendament pentru data 19, apoi o să fie trimis în plen. Eu vă spun că este exclus să se întâmple asta”, a spus șeful lui Jan Popescu din sindicat, Gabriel Căldărușe. 

 

Cine minte?

Declarațiile celor doi sindicaliști o să fie păstrate în arhiva Sabotorii.ro, iar la momentul oportun, o să vadă toți minerii și energeticienii cine a făcut blatul cu administrația. Noi deja știm, probabil și angajații din CEO! Vă lăsăm un indiciu: Toți!

Vizualizări: 1,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: