antiVirale

Cine cântă la UNTOLD-ul de Craiova

Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va găzdui în perioada 26 - 28 august Festivalul Craiova IntenCity. Abonamentele au fost deja puse în vânzare, pentru sume între 250 și 500 de lei.

 

Primii artiști anunțați pe scena festivalului Craiova IntenCity sunt: C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero. 

Vorbim de artiști cu miliarde de vizualizări pe YouTube. Piesa „Criminal“ interpretată de Natti Natasha şi Ozuna a strâns până acum 2.382.998.844 de vizionări, iar Jason Derulo, cu melodia Swalla, are până acum 1.681.270.973 de vizionări.

Abonamentele pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, cu 50% reducere, până pe 4 iulie, în limita a 10.000 de abonamente. Informații despre toate tipurile de abonamente disponibile, pe www.bilete.ro. Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit doar însotiti de un adult/tutore/reprezentant legal. Având în vedere că beneficiază de gratuitate, minorii nu vor avea loc asigurat pe scaun și vor fi ținuți în brațe de către părinte/tutore/reprezentant legal.

Organizatorul nu recomandă prezența la eveniment a minorilor sub 7 ani, din cauza zgomotului puternic care se va produce în cadrul Festivalului. Minorii cu vârsta cuprinsă între 11 și 13 ani au acces la festival doar în baza unui bilet valid, însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal și doar prin completarea și semnarea acordului parental. Minorii cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani au acces la festival doar în baza unui bilet valid, a unui act de identitate și a acordului parental completat și semnat.

 

 

Vizualizări: 1,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: