Ultima oră

Duel „european“ de Ziua Unirii la Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu întâlnește Gloria Bistrița, într-un meci din etapa a 14-a, prima din returul Ligii Florilor. Meciul începe la ora 17.00. Suporterii gorjeni sunt așteptați din nou la Sala Sporturilor. 

Târgu Jiu găzduiește o nouă confruntare tare în Liga Florilor, între două echipe care reprezintă România în EHF în acest sezon, CSM Târgu Jiu și Gloria Bistrița. Andrei Enache este convins că fetele noastre, cu determinarea potrivită și cu o mai mare concentrare pe tot parcursul jocului, poate obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe foarte puternice din Liga Florilor. Gorjenii au încă în minte succesul înregistrat în Cupa României în fața grupării ardelene și de ce să nu sperăm ca istoria să se repete în această seară și să producem o mare bucurie pentru suporteri în zi de sărbătoare.

Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu: ”Miercuri întâlnim una dintre echipele cu pretenții din Liga Florilor. Știm cât de dificil poate fi acest joc, dar din experiențele trecute știm că ne putem ridica la nivelul adversarului și am demonstrat acest lucru. Gloria Bistrița are în componență niște jucătoare de națională, cu mare experiență, dar repet, au fost multe momente când noi am reușit să ne ridicăm nivelul jocului și cred că totul pleacă de la nivel mental. Trebuie să fim cu toții convinși că în momentul în care vom intra pe teren putem să reușim cu adevărat să obținem victoria. Când întâlnim o astfel de echipă, cu atâta calitate, trebuie să avem foarte mare grijă, trebuie să avem constanță și trebuie să eliminăm din greșelile neforțate, pentru că ne vor costa foarte mult”. 

BILETE ONLINE PENTRU MECIUL DINTRE CSM T RGU JIU ȘI GLORIA BISTRIȚA SE POT ACHIZIȚIONA DE PE PLATFORMA blt.ro ACCES ND URMĂTORUL LINK: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-gloria-bistrita-handbal-feminin.html

 

 

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: