Actualitate

Se plâng că nu primesc adeverințe

Minerii și energeticienii din Oltenia au avut de-a lungul timpului tot felul de sporuri și prime pentru care au plătit contribuții, dar au nevoie de adeverințe care să ateste asta.

Oamenii se plâng că nu le primesc, iar cei din administrația Complexului Energetic Oltenia invocă faptul că nu găsesc vechile state de salarii.

Nicu Bunoaica acuză că administrația Complexului Energetic Oltenia de abuz. “Acești directori care sunt puși politic, care habar n-au ce înseamnă energia pe cărbune, sunt puși pe închis, dar nu vor să dea documente pe bruturi, pentru că spun ei că nu au ținut evidența”, a spus Bunoaica. 

Președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 amenință că va da în judecată conducerea companiei. “Oamenii au plătit impozit pentru sumele primite, de ce să nu li se dea? Am văzut că numai pe la termocentrale încearcă să dea pe câțiva ani, la unitățile miniere nu prea doresc, că nu au situația. La ei este foarte ușor, cică “Dă-ne în judecată”. Da, îi vom da în judecată și îl vom da și pe Plaveti pentru abuzul pe care îl face. Prin legile care sunt în această țară sunt obligați să-mi dea documentele pe care le solicit”, a spus sindicalistul la Radio Infinit.

Este ciudat cum la o companie atât de mare, cu atât de mulți salariați TESA, arhivele să nu fie puse la punct.

 

Vizualizări: 3,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: