Eveniment

Cinci indivizi reținuți după ce au bătut doi băieți în benzinărie

Cinci bărbați cu vârste între 18 și 43 de ani, din comuna gorjeană Bengești-Ciocadia, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul IPJ Gorj, după ce au bătut doi tineri de 16 și 19 ani într-o benzinărie, al doilea ajungând la spital.

În cursul zilei de duminică, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale.

Cei cinci sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un tânăr de 19 ani, din comuna gorjeană Bumbești-Pițic, a ajuns la spitalul din Novaci cu răni grave, după ce a fost agresat de un grup de romi, într-o benzinărie din Bengești Ciocadia.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul, în timp ce se afla pe raza comunei Bengești-Ciocadia, împreună cu un tânăr de 16 ani, din comuna Bengești-Ciocadia, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de către un tânăr de 18 ani, din comuna Bengești-Ciocadia și alte patru persoane”, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: