Eveniment

Un nou accident grav în Gorj

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă în județul Gorj, pe raza comunei Bălești. Potrivit celui care a apelat 112, sunt trei mașini implicate. La fața locului au mers mai multe echipaje de ambulanță și descarcerare.

actualizare 1: Au fost implicate două autoturisme și un autotren. Doi bărbați au fost răniți, unul fiind încarcerat.

“S-a intervenit pentru extragerea victimei blocate și acordarea primului ajutor calificat, ulterior ambele victime fiind transportate la spitalul din Tg-Jiu”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

actualizare 2: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și semiremorcă, pe DN 67 Ceauru, din direcția municipiului Târgu Jiu către municipiul Motru, ar fi acroșat un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Lelești. Acesta a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto de 33 și 31 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a precizat IPJ Gorj. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ulterior producerii evenimentului rutier dintre cele trei autovehicule, un bărbat 44 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, a acroșat semi - remorca ansamblului de vehicule, rezultând doar pagube materiale.

Vizualizări: 18,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: