Social

Cinci blocuri noi în zona Narciselor 

Primăria Târgu Jiu a depus săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării, documentaţia pentru realizarea a cinci blocuri P+8, în zona Narciselor din municipiul Târgu-Jiu. 

"În luna decembrie a anului trecut, noi am scos la licitaţie proiectarea pentru cele cinci blocuri. În perioada imediat următoare semnăm contractul cu societatea care trebuie să realizeze aceste proiecte, după care le putem depune la Ministerul Dezvoltării, iar ministerul ne poate asigura finanţarea imediat după ce se aprobă bugetul de stat", a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Aceste blocuri vor putea fi gata undeva în anul 2024. "La sfârşitul anului 2023, începutul anului 2024, aşa cum cum ne-am înţeles cu cei de la Ministerul Dezvoltării, vor fi repartiţii succesive pe trei ani. Începem cu prima repartiţie în 2021" a mai spus Marcel Romanescu, care speră să nu mai aibă parte de experiența nefastă avută cu alte firme.

Acesta s-a referit la blocurile pentru tineri din Narciselor, care aveau termen de finalizare anul 2018, dar chiar şi acum, după trei ani, sunt constate deficienţe în privinţa executării lucrărilor.

Vizualizări: 1,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: