Eveniment

Cercetări pentru ucidere din culpă în cazul gorjeanului de 22 de ani

Poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă în cazul unui tânăr care a murit, marţi, după ce un copac a căzut peste utilajul în care acesta se afla, evenimentul având loc într-o pădure din comuna Săuleşti.
 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi, marţi, prin apelul 112 de un bărbat de 52 de ani, din comuna Săuleşti, cu privire la faptul că a căzut un lemn pe o persoană.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Târgu Cărbuneşti care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Turburea, se afla în fondul forestier UP 6 Aninoasa şi executa cu un buldoexcavator dezrădăcinarea mai multor arbori, unul din aceşti arbori a căzut pe cabina buldoexcavatorului, strivind-o şi încarcerându-l pe manipulant. La faţa locului s-au prezentat un echipaj al ambulanţei şi un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare a victimei, însă ulterior a fost declarat decesul. S-a luat măsura transportării cadavrului la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a transmis reprezentantul IPJ Gorj.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Evenimentul a vut loc într-o zonă forestieră de pe raza comunei Săuleşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost direcţionate echipaje de intervenţie din cadrul ISU Gorj, SAJ Gorj, Salvamont Gorj şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă constituit la nivelul UAT Săuleşti.

Vizualizări: 2,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: