Eveniment

Tragedie în Săulești - Gorj. A fost strivit de un copac

Sfârșit tragic pentru un barbat care lucra pe un tractor, într-o pădure din localitatea Săulești. Un copac a căzut peste cabina utilajului și l-a omorât. 

A fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru ca trupul fără suflare să poată fi scos din interiorul tractorului strivit.

"Am fost semnalați sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un copac cazut peste in utilaj in care se afla un barbat, intr-o zona forestieră de pe raza comunei Saulesti.

La fata locului au fost direcționate echipaje de interventie din cadrul ISU Gorj, SAJ Gorj, Salvamont Gorj si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta constituit la nivelul UAT Saulesti.

Din pacate, echipajele medicale sosite la fata locului au constatat ca barbatul a suferit leziuni incompatibile cu viata.

Interventie este in desfasurare, iar colegii intervin pentru scoatere barbatului din utilaj", ISU Gorj.

actualizare: Tânărul decedat avea 22 de ani și era din Turburea. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au anunțat că va fi deschisă o anchetă penală pentru ucidere din culpă: „La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Tg-Cărbunești care în urma cercetărilor efectuate au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Turburea, se afla în fondul forestier UP 6 Aninoasa și executa cu un buldoexcavator dezrădăcinarea mai multor arbori, unul din acești arbori a căzut pe cabina buldoexavatorului, strivind-o și încarcerându-l pe manipulant", a transmis Poliția.

 

Vizualizări: 1,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: