Eveniment

Un fost primar din Gorj rămâne sub control judiciar

Procesul în care fostul primar din Albeni e judecat pentru trafic de influență e departe de a fi gata. O nouă amânare a fost dată de judecătorii gorjeni în cazul lui Ionuț Stan.

Următorul termen a fost stabilit luna viitoare. “Se acordă termen de judecată la data de 05.02.2024 - lipsă apărătorul ales”, e decizia Tribunalului Gorj.

Tot la termenul de la începutul acestei săptămâni, magistrații au decis să prelungească măsura controlului judiciar în cazul fostului edil. “Constată legalitatea și temeinicia măsurii preventive. Menține măsura controlului judiciar cu privire la inculpatul Stan Silviu Ionuţ”, se mai arată pe portalul instanțelor de judecată.

Ionuț Stan a pierdut mandatul de primar tocmai din cauza problemelor pe care le are în justiție. A ajuns în fața anchetatorilor, în primă fază, pentru luare de mită după ce a fost reclamat că a făcut angajări pe bază de șpagă și de vin. Apoi a început judecata pentru trafic de influență. S-a întâmplat în septembrie 2022, dar până acum au fost audiați martori și au fost date mai multe amânări în acest dosar.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: